Фестиваль закарпатських сливоварів
Програма свята:
07:00 – Установка котлів, миття слив 09:00 – Початок фестивалю 09:00-09:00 – Дегустація сливового лекварю, продукції з лекварю: гомбовці, калачі, вареники, млинці, палиньки 10:00 – Церковне богослужіння у реформаторській та греко-католицкій церкві 10:00 – Змагання по футболу 13:00 – Конкурс на найсмачнішу угорську страву в номінаціях: - бограч-гуляш - гуляш з квасолею - рибна юшка по угорські - голубці 14:00 – Урочисте відкриття: - культурна та розважальна програма - конкурс краси у 3-х вікових категоріях 17.30 – Оголошення переможців з виготовлення національних страв: бограч-гуляш, гуляш з квасолею, рибна юшка по угорські, голубці. 18:00 – Оголошення переможців з варки лекварю 20:00 – Танці до світанку
|