Афіша Тернополян | Зробити стартовою Стрічка новин  RSS Стрічка новин   Реєстрація Вхід
                                     

АФІША

 

ДЛЯ ДІТЕЙ   ·   КІНО   ·   КУДИ ПОЇХАТИ   ·   КУЛЬТУРА   ·   МУЗИКА   ·   НАВЧАННЯ   ·   СПОРТ   ·   ЦЕРКВА

  Палітра Фантазій

Палітра Фантазій


Благодійний фонд "Таланти України" спільно з благодійним фондом "Подоляни" запрошує на відкриття Міжнародної дитячої виставки "Палітра Фантазій" у м.Тернопіль.
   Експозицію виставки складають картини виконані дітьми від 4 до 14 років з України та європейських країн. Низка держав Європи, серед яких Австрія, Болгарія, Великобританія, Кіпр, Латвія, Литва, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Угорщина, Хорватія, Чехія, Швеція, Шотландія відгукнулися на ініціативу Благодійного фонду "Таланти України" щодо надання картин дітей для участі в експозиції виставки "Палітра фантазій".
   Відкриття виставки "Палітра фантазій" відбулося у Києві 16 травня 2015 року, в День Європи в Україні, в Центрі Української Культури та Мистецтва. На урочистому відкритті були присутні дипломати, представники КМДА, Міністерства Культури України, Подільської Райдержадміністарції, та запрошені гості.
   Проведення виставки спрямоване на привернення уваги до творчості талановитих дітей з України, заохочення молодого покоління до творчої самореалізації, пізнання нових образів та форм втілення безмежних обріїв уяви.
    Загалом одним з важливих завдань виставки є побудова і зміцнення між Україною та країнами Європи близьких відносин у сфері культури, популяризація загального європейського культурного надбання серед громадськості, зокрема, молоді. Проведення виставки "Палітра фантазій" − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, що причетна до цінностей та традицій Європи, символ започаткування нової успішної моделі співпраці між країнами, заснованої на загальних інтересах і прагненнях.


 Архів подій що відблися у розділі "Культура"  




Додати відгук:
  Головна | Глянець | Афіша | Погода | Куди піти | Куди поїхати | Оголошення | Довідник | Архів фільмів
  Експорт з сайту : Додати свою інформацію
головна сторінка

copyright © afisha.ternopil.ua
Всі права захищені. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на afisha.ternopil.ua
Реклама на сайті Тел: +38 097 357 29 62 Пошта: redaktor@afisha.ternopil.ua
Дизайн створено за підтримки gorod.dp.ua
Вісник Тернополян