Афіша Тернополян | Зробити стартовою Стрічка новин  RSS Стрічка новин   Реєстрація Вхід
                                     

АФІША

 

ДЛЯ ДІТЕЙ   ·   КІНО   ·   КУДИ ПОЇХАТИ   ·   КУЛЬТУРА   ·   МУЗИКА   ·   НАВЧАННЯ   ·   СПОРТ   ·   ЦЕРКВА

  Тарас Прохасько презентує книги «Як зрозуміти козу» та «Схід»

Тарас Прохасько презентує книги «Як зрозуміти козу» та «Схід»


Презентація книжки

Тарас Прохасько презентує книги «Як зрозуміти козу» та «Схід»

   Тарас Прохасько презентує третю і заключну частина «кротячої епопеї» «Як зрозуміти козу», яку він написав разом із Мар’яною Прохасько, та переклад з польської – роман «Схід» Анджея Стасюка. Модератор: Юлія Іванчук.

   Попри те, що переклад роману Андея Стасюка «Схід» і кротяча історія «Як зрозуміти козу»розраховані на читачів різного віку, у цих книгах є багато спільного. І йдеться не лише про причетність до них Прохаська, а найперше – про подорожі і пошук порозуміння у книгах. Це тексти про нову географію, мову, реальність. Анджей Стасюк, вирушаючи у «найскладнішу і найнеймовірнішу подорож свого життя», прагне знайти точки порозуміння між європейською людиною і мешканцями Китаю чи Монголії. Він відкриває для себе «дивних східних людей» з нового боку, вивчає мову їхнього тіла, поведінку, звичку одягатися. Український переклад Тараса Прохаська органічно доповнює стасюківські пошуки нових світів, спробу подолати «страх Сходу і зневагу Заходу».

   Маленькі герої книги Тараса Прохаська і Мар`яни Прохасько також вирішують покинути зону комфорту задля пізнання нових земель. Мешканці Букового лісу вперше у житті, попри страх і ризик, вирушають у манрівку морем, знаходять новий острів і знайомляться з його дивними мешканцями – козами. Книга Тараса і Мар’яни Прохаськів «Як зрозуміти козу» – про важливість розширення горизонтів у нашому житті та про порозуміння. У перших двох книгах маленькі герої книги досліджували, «Хто зробив сніг» та проводили детективне розслідування, «Куди зникло море».


 Архів подій що відблися у розділі "Культура"  




Додати відгук:
  Головна | Глянець | Афіша | Погода | Куди піти | Куди поїхати | Оголошення | Довідник | Архів фільмів
  Експорт з сайту : Додати свою інформацію
головна сторінка

copyright © afisha.ternopil.ua
Всі права захищені. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на afisha.ternopil.ua
Реклама на сайті Тел: +38 097 357 29 62 Пошта: redaktor@afisha.ternopil.ua
Дизайн створено за підтримки gorod.dp.ua
Вісник Тернополян