Гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці» запропонує усім охочим пізнати особливий смак страв Львівської кухні та долучитися до відродження кулінарних традицій міста Лева.
Протягом трьох днів Фестивалю львів'яни та гості міста, експерти, представники сфери HORECA і гурмани матимуть змогу відвідати ярмарок-презентацію та продегустувати страви львівської кухні, традиційні напої та регіональні сезонні продукти. Також гостям фестивалю буде запропонована унікальна можливість взяти участь у Гала-вечері за великим столом просто неба, де найкращі шеф-кухарі Львова презентуватимуть страви та напої, приготовані за особливими рецептами Львівської кухні з використанням продукції місцевих виробників.
нікальність фестивалю в тому, що задля його проведення об’єднаються ресторатори, місцеві виробники продуктів, експерти та професіонали гастрономії, гурмани, які спрямують свої зусилля на відродження місцевої кухні, пошук нової рецептури, популяризацію споживання якісної місцевої продукції та вдосконалення сервісу.