Новорічні корпоративи, банкети, зустріч Нового року !!!! Ресторан розміщується у двоповерховій будівлі. Перший поверх-бар на 36 посадочних місць. Другий поверх-зал на 36 місць(при банкетах-до 55) та окремий кабінет на 8 персон.
Крім цього, є літні майданчики , велика тераса, фонтан, навколо якого столики під парасолями . Влітку тінь від дерев подарує вам прохолоду, а зелені насадження, клумби- естетичне задоволення.
Працюємо з 9.00-23.00, без обіду, без вихідних, нічне обслуговування !!! Кухня ресторану-грузинські страви.Кожен день проводиться закупівля свіжих продуктів і м'яса.
У 2012 році ми побудували тандир. Тому такі страви як шашлик, ребра, реберця, купати, люля-кебаб, риба (короп, скумбрія) готуються в тандирі. Шинка і бочок у нас власного приготування.
Робимо свої засоли: цицакі (гострий стручковий перець), помідори, огірки, крижалка. На попереднє замовлення готується бараняча нога, кріль. Сподіваємось, що вам прийдуться до смаку наші страви. Смачного!!!
|