Афіша Тернополян | Зробити стартовою Стрічка новин  RSS Стрічка новин   Реєстрація Вхід
                                     

ГЛЯНЕЦЬ

 
 

Forbes назвав найбагатших музикантів


   Глянець / Зірки / Новини Шоу-бізнесу:
"Рейтинг охоплює період з травня 2011 року по травень 2012 року. Підсумкові цифри - сума доходів музикантів від турів, продажів альбомів, синглів та мерчандайзингу та інших фінансових активів. Причому, суми вказані до вирахування гонорарів менеджменту, сплати податків та інших формальних витрат."

Forbes назвав 25 музикантів із найбільшими заробітками в світі. Очолив список американський репер Dr. Dre. За даними Forbes Dr. Dre за звітний період заробив $ 110 млн. Хоча новий альбом репера - Detox - досі не випущений, артист все ще отримує пристойні відрахування від продажів своїх минулих записів, продюсерських робіт і гонорари за нечисленні концерти. Однак основну частину доходу, за даними видання, музикантові приніс його бізнес-проект - лінійка навушників Beats by Dr. Dre. Артист отримав $ 100 млн, після того як частку в цьому бізнесі придбала компанія HTC (за $ 300 млн).

Один із засновників колективу Pink Floyd Роджер Уотерс зайняв друге місце в рейтингу. Його дохід - $ 88 млн. Більшу частину прибутку він продовжує отримувати за гастролі в рамках The Wall Live Tour.

Третій рядок дістався Елтону Джону, який з травня 2011 року по травень 2012 дав більше сотні концертів і заробив $ 80 млн. Мультфільм Гномео і Джульєтта, до якого музикант написав саундтрек, заробив у прокаті $ 200 млн. На підході новий, 30-й за рахунком альбом артиста.

Замикають п'ятірку лідерів легендарні ірландські рокери U2 з $ 78 млн і британський бойз-бенд Take That з $ 69 млн.

У першу десятку увійшли також (з 6 по 10 місця): Bon Jovi - $ 60 млн, Брітні Спірс - $ 58 млн, Пол Маккартні - $ 57 млн, Тейлор Свіфт - $ 57 млн, Джастін Бібер - $ 55 млн.

Британська співачка Адель, яка зараз б'є рекорди з продажів альбомів, зайняла лише 35 місце - $ 35 млн. Її обійшли Ріанна (12 місце, $ 53 млн), Lady Gaga (13 місце, $ 52 млн), Foo Fighters (14 місце, $ 47 млн) , Бейонсе (18 місце, $ 40 млн), Red Hot Chili Peppers (19 місце, $ 39 млн) і інші.







  Додати коментар:

  Головна | Глянець | Афіша | Погода | Куди піти | Куди поїхати | Оголошення | Довідник | Архів фільмів
  Експорт з сайту : Додати свою інформацію
головна сторінка

copyright © afisha.ternopil.ua
Всі права захищені. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на afisha.ternopil.ua
Реклама на сайті Тел: +38 097 357 29 62 Пошта: redaktor@afisha.ternopil.ua
Дизайн створено за підтримки gorod.dp.ua
Вісник Тернополян