Афіша Тернополян | Зробити стартовою Стрічка новин  RSS Стрічка новин   Реєстрація Вхід
                                     

ГЛЯНЕЦЬ

 
 

Куряча грудка, фарширована сиром


   Глянець / Твоє життя / Кулінарія:
"Мої домашні люблять страви з курки. Куряча грудка - не виняток. Але часто вона виходить сухуватою в силу особливостей цього м'яса. Я знайшла спосіб приготувати грудку таким чином, щоб вона залишалася соковитою і смачною."

Інгредієнти (на 3-х дорослих осіб):
Куряча грудка - 3 шт.
Сир твердий - 120 гр.
Борошно, 1 яйце, панірувальні сухарі - для панірування
Сіль, чорний перець за смаком.

 
На гарнір я подам відварений розсипчастий рис, для чого мені знадобляться:
рису - 1 склянка
води - 1,5 склянки
оливкової олії - 2 столові ложки
сіль за смаком
 
Страва готується - 35-40 хвилин.
Складність - нижче середньої


Отже, приступимо.
 
Рис вимиємо, перекладемо в посуд, придатну для мікрохвильової печі, заллємо водою, солимо воду за смаком, додамо оливкової олії, перемішаємо. Поставимо рис варитися в мікрохвильовку на 5 хвилин при 1000 ват (до закипання), потім 10-15 хвилин при 400-500 ват.
 
Рис при такому приготуванні виходить розсипчастим і дуже смачним. Можна приготувати рис і звичайним способом, або приготувати будь-який інший гарнір.
 
Поки рис вариться, будемо готувати грудки.
 
Грудки обмиємо. Сир розріжемо на 3 частини. У середині кожної грудки зробимо кишеньки за розміром шматочка сиру. Вкладемо сир у кишеньки.



Зубочистками скріпимо кишеньки, щоб розплавлений сир не виливався при приготуванні.



У три окремих ємності викладемо інгредієнти для панірування (я брала 3 тарілки ) - борошно, змішане з сіллю і чорним перцем, збите з чорним перцем яйце, панірувальні сухарі.



Кожну грудку вмочимо в борошно,



потім у в збите яйце,



потім у панірувальних сухарях



Швидко обсмажую грудки на сковороді з двох боків ( приблизно 3-5 хв.) до ледь помітного золотистого кольору.




Потім ставлю в розігріту попередньо до 200 градусів духовку на хвилин 15 (можна також зменшити вогонь до мінімуму і потримати сковороду з грудками на ній до готовності).



Через зазначений час грудку виймемо з духовки, викладемо кожну на порційну тарілку. Рис перемішуємо, викладаємо в чашку, потім чашку перевертаємо на тарілку у вигляді гірки. Подаємо із салатом зі свіжих овочів.



Приємного апетиту!






курячі грудки


  Додати коментар:

  Головна | Глянець | Афіша | Погода | Куди піти | Куди поїхати | Оголошення | Довідник | Архів фільмів
  Експорт з сайту : Додати свою інформацію
головна сторінка

copyright © afisha.ternopil.ua
Всі права захищені. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на afisha.ternopil.ua
Реклама на сайті Тел: +38 097 357 29 62 Пошта: redaktor@afisha.ternopil.ua
Дизайн створено за підтримки gorod.dp.ua
Вісник Тернополян